WEDDINGS

Put time in your calender to truly connect

THE DEFINITION OF LUXURY MODERN LIVING

Delivering legendary Four Seasons service, world-class amenities and a seamless ownership experience, in the world’s most sought-after locations. Delivering legendary Four Seasons service, world-class amenities and a seamless ownership experience, in the world’s most sought-after locations.Delivering legendary Four Seasons service, world-class amenities and a seamless ownership experience, in the world’s most sought-after locations.

Kind regards,

THE DEFINITION OF
A LUXURY WEDDING

Welkom in de exclusieve wereld van Weddingprofs, waar alleen het beste goed genoeg is voor uw droombruiloft ! Onze selectie van wedding designers is met uiterste precisie gemaakt op basis van hun uitgebreide expertise, jarenlange ervaring en ongeëvenaarde passie voor het creëren van onvergetelijke momenten. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat elk detail perfect is, van de meest luxueuze materialen tot de meest verfijnde producten, met de hulp van de meest professionele en getalenteerde event designers die graag samenwerken om uw visie tot leven te brengen. Of u nu een intieme ceremonie of een grootschalig bruiloft plant, wij staan voor u klaar om u te helpen bij het creëren van een unieke, persoonlijke en adembenemende ervaring.

prijslijst online afspraak

THE DEFINITION OF
A CULTURAL WEDDING

Bij Weddingprofs zien we een culturele bruiloft als een prachtige viering van de tradities, rituelen en gebruiken van een bepaalde cultuur of gemeenschap. Wij begrijpen de waarde van cultureel erfgoed en helpen u graag om deze unieke en bijzondere gelegenheid te vieren en te delen met uw dierbaren. Van prachtige kleding tot heerlijk eten, van betoverende muziek tot onvergetelijke dans, bij ons is uw culturele bruiloft in goede handen en zorgen we voor een kleurrijke en levendige viering van de rijke diversiteit van onze wereld.

prijslijst online afspraak

THE DEFINITION OF
A INTERRELIGIOUS WEDDING

Een interreligieuze bruiloft is een viering van liefde en respect tussen twee mensen met verschillende religieuze achtergronden. Tijdens de viering worden elementen van beide religies gecombineerd om een unieke ceremonie te creëren die de families van beide kanten verenigt.

Bij Weddingprofs begrijpen we de complexiteit en het belang van interreligieuze bruiloften. We werken nauw samen met koppels om elk aspect van de viering aan te passen en de unieke combinatie van religies en culturen te weerspiegelen. Ons ervaren team zorgt ervoor dat elk element van de viering respectvol en in overeenstemming met beide religies wordt uitgevoerd.

Bij Weddingprofs geloven we dat elke liefde uniek is en dat elke bruiloft een weerspiegeling moet zijn van de persoonlijkheden en achtergronden van het paar.

prijslijst online afspraak

THE DEFINITION OF
A THEME WEDDING

Bij Weddingprofs geloven we dat elke bruiloft uniek moet zijn en daarom bieden we thema bruiloften aan. Dit zijn bruiloften die zijn gebaseerd op een specifiek thema, zoals een strandbruiloft, een vintage bruiloft, een Hollywood bruiloft, enz. Met onze expertise en ervaring kunnen we het gekozen thema naadloos integreren in elk aspect van de bruiloft, van de decoratie en kleding tot de muziek en catering. Ons doel is om een onvergetelijke ervaring te creëren die past bij de persoonlijkheden en voorkeuren van het bruidspaar. Wij zijn er trots op om thema bruiloften te creëren die de verwachtingen overstijgen en een blijvende indruk achterlaten bij het bruidspaar en hun gasten.

prijslijst online afspraak

This is one of the best decisions we have ever made. We bought a house but gained a family who supports us. It’s our home.

JANET PRIVATE RESIDENCE OWNER

WEDDINGS

Through anticipatory service and meticulous attention to detail
LEES MEER

EVENTS

Through anticipatory service and meticulous attention to detail
LEES MEER

SPECIAL EFFECTS

Through anticipatory service and meticulous attention to detail
LEES MEER

VIP COLLECTION

Through anticipatory service and meticulous attention to detail
LEES MEER

– COCO CHANEL

“A woman is closest to being naked when she is well dressed.” 

ONLINE AFSPRAAK BEL: +31 6 15 20 35 25