EVENTS

 EVENTS

Bereid je je voor op Weddingprofs waarbij je wordt ondergedompeld in pure luxe en exclusiviteit.
Een luxe event is een unieke en verfijnde ervaring voor gasten die op zoek zijn naar iets bijzonders. Denk aan een exclusief bedrijfsevent, een VIP-evening van een merk of bedrijf , een miss verkiezing of een high-end mode show. Elk aspect van het evenement wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd, tot in de kleinste details. De perfecte locatie, hoogstaande catering, vermakelijk entertainment, adembenemende decoratie en exclusieve gastenlijst dragen allemaal bij aan een onvergetelijke en uitzonderlijke ervaring. Laat je verwennen door de fijnere dingen in het leven en geniet van een wereld van luxe en glamour.

EXCLUSIVE BUSSINES EVENT

Als Eventdesigners die zich richten op het organiseren van events, begrijpen wij bij Weddingprofs het belang van evenementen. Zakelijke evenementen, zoals conferenties, beurzen en product lanceringen, bieden bedrijven de kans om hun merk te promoten en te netwerken met potentiële klanten en partners. Teambuilding, bedrijfsfeesten en -retraites zijn ook belangrijk om de banden tussen collega’s te versterken en een sterke bedrijfscultuur op te bouwen. Bij Weddingprofs geloven we dat evenementen de sleutel zijn tot succes.

prijslijst online afspraak

GENDER REVEAL

Als bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van bruiloften en evenementen, bieden wij bij Weddingprofs ook gender reveals aan.
Wij begrijpen hoe belangrijk het is om deze speciale momenten te vieren en te delen met vrienden en familie. Onze professionele eventplanners werken nauw samen met u om een uniek en persoonlijk gender reveal te creëren dat past bij uw stijl en wensen. Van decoraties en thema’s tot lekkere hapjes en entertainment, wij zorgen ervoor dat uw genderreveal onvergetelijk wordt. Bij Weddingprofs staat uw speciale moment centraal en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

prijslijst online afspraak

FASHION SHOW

Weddingprofs is een toonaangevend evenement organisator dat gespecialiseerd is in het organiseren van verschillende soorten evenementen, waaronder fashionshows en de jaarlijkse Miss World-verkiezingen. Het bureau is trots op het leveren van hoogwaardige evenementen die de verwachtingen van hun klanten overtreffen en die indruk maken op de gasten. Bij het organiseren van fashionshows zorgen we voor de perfecte combinatie van creativiteit en professionaliteit, om een onvergetelijke ervaring voor de gasten te creëren.
De jaarlijkse Miss World-verkiezingen, die ook door Weddingprofs worden georganiseerd, zijn een prestigieus evenement waarin getalenteerde en inspirerende vrouwen van over de hele wereld strijden om de titel van Miss World. Het evenement wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd, met oog voor elk detail, om een onvergetelijke ervaring voor de deelnemers en het publiek te creëren.

prijslijst online afspraak

BIRTHDAY PARTY

Bij Weddingprofs zijn we niet alleen gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften, maar ook in het organiseren van verjaardagsfeestjes. Of het nu gaat om een intieme verjaardagsviering of een groter feest, we kunnen een onvergetelijke ervaring creëren die past bij de stijl en persoonlijkheid van de jarige. We nemen alle details uit handen, van de locatie tot de catering en van de decoratie tot het entertainment. Zo kan de jarige optimaal genieten van zijn of haar speciale dag en zich laten verrassen door de feestelijke sfeer.

prijslijst online afspraak

This is one of the best decisions we have ever made. We bought a house but gained a family who supports us. It’s our home.

JANET PRIVATE RESIDENCE OWNER

WEDDINGS

Through anticipatory service and meticulous attention to detail
LEES MEER

EVENTS

Through anticipatory service and meticulous attention to detail
LEES MEER

SPECIAL EFFECTS

Through anticipatory service and meticulous attention to detail
LEES MEER

VIP COLLECTION

Through anticipatory service and meticulous attention to detail
LEES MEER

– COCO CHANEL

“A woman is closest to being naked when she is well dressed.”

ONLINE AFSPRAAK BEL: +31 6 15 20 35 25